Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmakt

Jag står i gränden
Viskande ditt namn
Ingen hör mitt ord
Du går förbi
Kylan biter tag
I minnen som förbleknar
Bortom kärleken
Förtvivlan kunde inte
Vänta

Så kommer natten
Sakta vaknar sinnet
Musiken tonar fram
En vildare dans
Det tog en stund
Av väntan
Sen var du där
Igen
Hotfullare än
Någonsin




Fri vers (Fri form) av Elisa Day
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa Day
Elisa Day