Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Floden flyter mellan
Land
En delad väg
Att färdas fram
Mot nattens tända
Ljus
Floden flyter mellan
Land
En sammanlänkad väg
En hand
Som lyfter hand
På väntande ombord
Floden flyter mot
Ett hav
En stjärnbild
Dröjer kvar
Mot södra ocean

I vattnet
Finns små krusningar
Som bröts av
Långa skepp
Med vildar ifrån
Norr
Nu la sig vinden
Ner i syd
För stunden
Sover krigets
Män
Ett lugn
Som blir

Kort

Att natten
Inte hinner med
Så några
Hinner

I väntan på
En sol som
Stiger upp ändå
Och några
Barn
Blir till
Trots krig
Som var










Fri vers (Fri form) av Elisa Day
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-13 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa Day
Elisa Day