Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sorg

När jag går
Så ser jag
Dina tårar
När jag går
Så ser jag hur du gråter
När jag söker efter lugn
Så ser jag dina sorger

Jag kan höra dina skrik
Orden som jag saknar
Och jag faller
Ja jag faller
Ner på jorden
Där du väntar
Med din öppna famn

Ja jag faller
Faller
Som en kvinna
Igenom tiden
In
I väntan
På ett liv
Som kan ta
Vid

När jag går
Så minns jag dina
Tankar
Och jag skriker
Och jag skriker
Rakt
Ut i natten

Så blev
Livet
Som ett långsamt
Skrikande

Hjälp

Å jag ser
Dig
Genom nattens
Kalla ljus
Å jag känner
Å jag känner
Att vi aldrig finner väg
Tillsammans
Fören natten
Och dagen
Tagit slut




Fri vers (Fri form) av Elisa Day
Läst 206 gånger
Publicerad 2018-02-17 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa Day
Elisa Day