Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorg blir aldrig mindre. Men jag hanterar den bättre. Dikt skriven till min son Theo som stannade på denna jord en kort stund. Alltid kommer han fylla mitt hjärta med kärlek.


Theo II

Många dagar har gått nu min ängel
Sorgen blir inte mindre
Mina tankar fylls av minnesbilder
av den tid vi fick tillsammans
Bilderna är sparade i mitt hjärta

Ibland är jag arg
För att inte du fick stanna med mig
Ilskan har många gånger dränkt mig
För dig har jag tagit mig upp igen

För den dagen jag möter dig igen älskling
Vill jag att du ska kunna vara stolt över mig
Fler dagar kommer att flyta fram innan jag kan låta dig
än en gång vila i mina armar

Jag kommer att vänta på dig med längtan

Mamma kommer att göra dig stolt, Älskling





Fri vers av FanaticaNr1
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-06-03 22:40



Bookmark and Share


  aftermath
omöjlig att värja sig inför den här texten.
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1