Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Shininkagemusha


Gîjakshakâpon

Ujâkob bartás ulurît-ora zungath
Zungath narz zakâzak
Zungath narz zamôshpatarshan
Zungath narz zahnifur tak krîratul gur gulb
Krîr gur gulb
Shanûmul gur gulb hûl
Latob dârshanûm
Dârmuzhluthrum erg gurb lush
Lata zalush
Rîpat gur kon
Rîpat gur tholl
Tholl agh thollûrz




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 305 gånger
Publicerad 2018-02-09 22:53



Bookmark and Share


  objekt3
Blodsörn

Vargens vrål viner vasst
Vasst som huggtanden
Vasst som hullingpiken
Vasst som kniven de stack mig med
Högg mig med
Märkte mig med ärr
Deras bomärke
Heraldik på min hud
Under huden
Flå mig någon
Flå mig djupt
Djupt och grundligt
2019-04-26

    ej medlem längre
Grotteckningar viskar om skinnfäll och spjut i hand.
2018-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Lattcho djives!
2018-02-12

  Larz Gustafsson VIP
LOL@henke_r:s kommentar!!!
2018-02-12

  henke_r
Jag tror dikten handlar om hur Erdogan gick vilse på island och blev uppäten av en isbjörn :)
2018-02-10

    ej medlem längre
har lajvat för lite i mina dar för det här. medelpadsbondska däremot hade gått bättre
2018-02-10

  Öknens Ros VIP
Kategorin obegripliga dikter?
2018-02-10

  alicja lappalainen VIP
det var en surpris... och nu försöker samma sak på svenska:):)
2018-02-10

    Sefarge VIP
Men vi då?
Som icke förstår
(det fina i kråksången)
??
2018-02-09

  Fulbergarn
Det ser vackert ut :)
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3