Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter

Det sitter i ögonen,
likheten,
där man förstår utan ord.
Det glittrar alltid tillbaka,
som en reflektion från ljudlöst spårk.
Det berör
och vi möts på mitten
i vårt rum.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-10 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP