Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig hem...

Att längtan är så stor, minuterna som till dagar som går till ända...
Snart vi ska flätas samman till ett...
Den eviga kärleken flödar i mina ådror, hur jag väcks till liv av att du mig älskar...
Så tacksam att våra vägar möttes, väntar där på dig att mig fånga...
Ser du mig...
Vad väntar du på...
Kom...
Ta min hand...



Orkidén




Fri vers av Orkiden
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-10 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden