Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omgiven av kärlek, fylld av Dig

 

Så tryggt och varmt att få somna

med Dig djupt inom mig

vilande inunder min hud, uti mina tankar

Du, den allra finaste av fina

skönaste av sköna, ljuvligt underbara 

med varsamma armar och ben

lindade omkring mina

alltid min innerliga längtan, min saknad

mitt eviga begär

 

- Jag älskar Dig -

 

Ty bara Du är min mening

mitt ljus och min stora glädje

här i livet

 

§

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-13 01:12



Bookmark and Share


  aol
Underbart,
2018-04-05

  Fem hjärtan VIP
När kärleken är som bäst! Mysvacker och sensuell poesi!
2018-03-04

    Peter Söderqvist
Fin rader i kärlek.
2018-02-13

  Nils-Robert
Så innerliga rader om till den man älskar
2018-02-13

  stig wikman
LJUVLIGT-HÄRLIGT-UNDERBART.
2018-02-13

  Janina Kaminska
Underbara ord.
2018-02-13

  M:tin
En väldigt berörande vacker dikt!!!!!!!
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP