Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 timmar och 16 min

En sån där tänkar-natt!
Det går bara inte att sova.
Stresshormoner!
3 timmar och 16 min kvar
innan det är dags att gå upp
Att vara alert och prestera.




Fri vers av Feminaz
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-13 01:44



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Hög igenkänningsfaktor!
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz