Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Herr Kolpert) när sex inte längre är roligt

- du tittade sådär konstigt på henne, min väninna

- kära syster, hon är en bitch

- Min Väninna




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 250 gånger
Publicerad 2018-02-14 19:11



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Det händer att jag tittar konstigt.
2018-02-14

  Fulbergarn
Väninna är fint
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3