Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid, samtid

Vår historia började när jag bytte perspektiv
Jag bestämde mig för att ingen annans åsikt räknas,
Det här är mitt liv; ett fritt liv.
Du fanns för för mig när jag var nere, gav mig sinnesfrid

Men det gick snart upp för mig att jag var mer ett tidsfördriv
Något att bortprioritera, och roa sig med på din fritid
Och det gör ont i mig då det här handlar om mer
Än vårt gemensamma sexliv, min kärlek är stor för dig
Jag är dömd till livstid.

Vill ha en framtid, ser en samtid
Jag hoppas jag kan komma över dig inom viss tid
För som det är nu så lever jag på paus, inget äkta liv
Väntar ständigt på din närhet, det tar upp all vaken tid
Jag bör gå bort från dig med snabba, bestämda kliv
Den stora sorgen med att ha ett fritt liv; att inte kunna
Dela ditt liv.




Bunden vers (Rim) av aalicia
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 06:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och drabbande.
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

aalicia
aalicia