Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Disco........ Nej tack. Jag vill så mycket mer.


Se mig

Ta mig
jag är här

se mig

rör vid mig

inte kroppsligt
rör vid mig själsligt
se mig

jag är här

rör mig inombords
känn på mig

Åh gud

bara se på mig

se mig för vem jag är




Fri vers av Patrik G
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-04 03:16



Bookmark and Share


    Erika H
En längtan i en skärande bön.
"jag är här"
inte bara min kropp utan också min själ

Du berör starkt här.
Stannar upp och ser.....
erika
2006-09-27

    Bim
...och ibland får man lägga på ett kol för att visa vem man är,-det tror jag du kan.Hälsn.BIm
2006-07-09

  Hildegun Relefors
Mycket rörande, försiktig ödmjuk känsla. Skriv mera, jag skall läsa det!
2006-06-22

  Mangal VIP
Precis så vill jag ha det. Väcker längtan. Så fint!
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G