Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är Messias här

Säg hör du trummans dån,
trumpeten ljuder nu
Jag lyfter mina händer,
virvlar runt i glädjedans
O fruktan vart for du nånstans
Min Gud ger mod och kraft
Han är min sköld och skärm

Än råder mörka natt,
ändå vet jag att
Herren vinner seger gång på gång
Så dansa, sjung, höj jubelsång
Dagen kommer snart
Den är redan här

Säg hör du trummans dån
Trumpeten ljuder ju
sin församling Herren kalla nu
Så räta ryggen, lyft din blick
Herren går med dig

Vi strider ej med kniv o dolk
för vi är ett heligt folk
Våra vapen är kärlek, bön och sång
När Han kallar vill vi gå
Vi har ett glädjebud

Säg hör du trummans dån
Trumpeten ljuder nu
Jag lyfter mina händer,
virvlar runt i glädjedans
Herren kommer snart
Snart är Messias här












Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 23:17



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Ett rungande AMEN! Och ett brutet Halleluja! Så är det!! Var Vääälsignad I Jesu namn! KB
2018-06-04

  morgonstjärna VIP
hoppet oss när
han ser alla utsatta
som släpar sig fram
över ödemarkerna.
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion