Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN UNDERBAR VINTERDAG

Ren och vit ligger nejden
pudrad av snökristall

solen från molnfri himmel
lyser på björk och tall

luften är skön att andas
så frisk och lagom kall

spår efter rådjurs klövar
harspår vid pudrad vall

lugnande porlar bäcken
vid stilla vattenfall

En underbar vinterdag


© Palett




Bunden vers av Palett
Läst 440 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-02-16 16:07



Bookmark and Share


  aol
Underbart rogivande skaldat vännen,
2018-04-07

  soligajag_1 VIP
Vilken underbar början på min dag ,
en så vacker och härlig dikt som
gör mig glad i sinnet! Tack!
2018-03-09

  överlevaren VIP
Mycket bra ordat, GILLAR!
2018-03-02

  Salvation Pepper
Bedårande scener.
2018-02-22

  Lindha W Gustavsson
Wow så fin den dikten var, gillas av mig!
2018-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
En fantastisk dag att njuta av...mycket vackert...
2018-02-17

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Väldigt bra rim om naturen på vintern. Gillar den väldigt mycket. Tack.

2018-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt, ser, hör och känner!
En underbar dag att njuta av!
2018-02-16

  Kattfot
Tack för en härlig, målande vinterdikt. Känner riktigt den kalla rena luften och ser ut över nejden som är ”pudrad av snökristall ” Vackert!
Fint fotografi!!!
2018-02-16

  Anya VIP
Vilken fin rytm och fint med den bundna formen.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett