Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komplicerad relation


Gammeldags pump

Vill byta smaken
av fadd fläderbärsaft
Färg till min bleka gestalt
Bakom stugknuten
en vacker gammal pump
Utställd som en mästares tavla
Var är pumpen till möjlig samvaro




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-06-04 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt