Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev! våga.. I\'m having fun but I want to have it with you

 

 

 




easy love

 

nej

det slutar fan inte att smärta

att du inte vill vara med mig som jag med dig

jag vill ha dig ute oftare, bort från tvn och vanligheter

som igår när vi satt på en planka i ett halvfärdigt husbygge

lite salongsberusade och halvgalna av kärlek båda två

mina fingrar på ditt knä och dina viskningar i mitt öra

om att det var vinet som fick mig att fnittra

men det var du

och hur det kändes som att vi träffades för första gången och

ögonens kärlek och lycka över att ha funnit varann

ja

jag vill bara underbara med dig på andra planer ibland

där jag får se nya leenden från dig och uppleva nya handligar

du vet, det är då nykärheten tar tag i mig och svingar mig

till himlen

och det är där jag trivs

se, med så små saker skulle du kunna hålla min nyfikenhet vid liv,

varje dag, varje dag

 

 

så, vill du göra det för mig, för att jag älskar dig? 

 




Fri vers av volatile
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-06-04 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile