Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjälen går ur

Plötsligt ligger ett stråk synligt
En möjlig väg, en passage
Ett djupt överraskat andetag
Ivriga fötter framåt
Själen som nästan var bortdomnad vaknar
Solens blonda solslingor
lägger sig om axlarna.





Prosa av Feminaz
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-17 15:39



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint!
2018-02-18

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2018-02-17

  morgonstjärna VIP
härlig våraning och hopp i denna
2018-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...så gott...
2018-02-17

  Syrran77
Att se och gå framåt med tillförsikt.
2018-02-17

  Nanna X
Härligt upptinande!
2018-02-17

  Cikoria Blå VIP
Hoppfullt inför våren.
Gillar din dikt.
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz