Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rök utan eld

Det stiger en rök ur marken,
det är en ande som mist sin tro.
Det ljuder musik i parken
i själars gemenskap får den ro.
Som ett andetag är rökens flykt,
tonernas flätverk är ett mönster.
Rök som skingrats flyktar skyggt,
musik är ett öppnat fönster.
Låt andetaget bli till en mening
med toners fång i sitt budskap
och i harmoniers förgrening
fullända själfylld gemenskap.




Bunden vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-02-17 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström