Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Iakttagelser

 

 

Sakta singlar snöflingor mot marken.
Allt som syns av träden, det är barken.
Solen gömmer sig.
Vem kan hjälpa mig
skotta rent och snyggt uppå uppfarten?

Det är tyst och stilla uti skogen.
Ingen dans om vintern, där på logen.
Ån den flyter svart,
som om det var natt.
Våren kommer snart för den är trogen.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-02-22 10:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och hoppfullt skaldat!
2018-05-16

  Lars Hedlin
JA man längtar ....
2018-03-13

  Fem hjärtan VIP
Ja nu längtar vi till vår och sommar.. Ska bli skönt att slippa snöskottning och hala vägar..! Fin dikt!
2018-03-04

  Bibbi VIP
Fin text.
2018-02-27

  Bo Himmelsbåge
Vacker och hoppfull vårdikt,
med snygg bild därtill!

Nu väntar vi alla på våren
o behöver inte vänta så länge till!

Att skotta snö är lite grann som att dö
men snart skoveln når
ner till en ny prunkande vår!

Underbart!
2018-02-25

  Rise Little One
En vacker saga mellan naturen och människan!
2018-02-24

  Lasseman VIP
En skön och längtande dikt, vacker bild
2018-02-23

  Salvation Pepper
Vägen till våren är trevlig och inbjudande mystisk och spefull!
2018-02-22

    Birgersdotter VIP
härligt ..en väntan på vår
2018-02-22

  Niliboy
Som en dans på logen. Vackra bilder å vi böjer OS i bön för uppfarten!
2018-02-22

  Maj-Lis VIP
Så fint...och jag vill också ha hjälp med snön
2018-02-22

  morgonstjärna VIP
å så vackert du skriver
och en så fin bild till
<3

2018-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra text och bild i vinterkläder
men nu väntar vi på varmare väder!
2018-02-22

  ULJO
Våren längtar vi. Snygg iakttagelse.
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP