Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Tro är att våga vandra
vägar som du inte sett
Att kunna lita på andra
som vägledning dig gett

Tro är att kunna lita
på löften som du fått
så att du orkar slita
när halvvägs du gått

Tro är att målmedveten
sträva framåt ändå
fast framför är evigheten
dit tanken inte kan nå

Tro är att våga vara
individen du skapats till
livets mödor ska du klara
om du blott uppriktigt vill

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 477 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-03-28 12:47



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Hoppfulla, tänkvärda ord.
2018-04-09

  Lars Hedlin
Tack för vacker hoppfull text!
2018-04-06

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och tänkvärt diktat...
2018-04-02

  Ingrid Trolle
Sann, vacker och
fantastiskt framförd
dikt av en stor poet
2018-03-30

  Eva Langrath VIP
Hoppfulla ord
2018-03-29

  Blomma-Stjärna VIP
läsvärd och hoppfull dikt - sparas!
2018-03-29

  Eva Helene VIP
Så fint sammanfattat och skrivet!
2018-03-28

  Nils-Robert
Att Tro är så heligt.
2018-03-28

  DavidM VIP
Väldigt fina rader som bjuder in till eftertanke.
2018-03-28

    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt med ett mycket viktigt budskap, att ta till sig!
2018-03-28

    ej medlem längre
Utan någon tro upphör vi som individer.
2018-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text där varje stycke har sitt budskap!
2018-03-28

  StinaJ VIP
Återigen en fin dikt med ord som leder till eftertanke. Tack för den.
2018-03-28

  Stay Golden
Tack för denna underbara poem ULJO <3 En sådan ska man bära med sig på dessa livets backar.
2018-03-28

    ej medlem längre
Ett starkt budskap har din fina dikt. Sista strofen bär på en stor visdom.
2018-03-28

  Feliaxel VIP
Utan tro kommer vi ingenstans
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO