Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är fan obehagligt att drabbas av tankefrossa



Bäste broder, du får icke betrakta mig på ett nedlåtande sätt för mina uteblivna svar. Jag haver under en längre tid lidit av svårartad tankefrossa och därför varit inneboende hos psykologen, vilket gjort att jag icke kunnat höra av mig.

Bäste broder, dock haver psykologen och dennes hustru fått mig på fötter. Jag fick nog av att varje natt höra konversationer om hur samlag bör utföras för att icke kränka könets eventuella förslag på modernisering.

Bäste broder, du undrar och jag haver fortfarande icke återhämtat mig, men jag ska svara på frågan om min syn på liberala legobitar. Jag tycker det är en fin idé, men jag haver bryderier kring hur man undviker att bygga vardag.

______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-22 17:21



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Annorlunda. Ny stil, nytt koncept, kul att experimentera! Ett brev, en blandning mellan världar.
2018-02-23

    Sefarge VIP
Snitsigt
Värre!!
:)

2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP