Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande tystnad...

Ärbar tomte beter sig ej alls skumt
Så klart, det vore ju så jättedumt
Men ätbar nisse
en helt annan prisse...
Den äts upp under total tystnad stumt!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-22 17:25



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Ja, så har man ätit de sista resterna av julen!


2018-02-23

    Sefarge VIP
Coolt skriftat!
När skumtomtar
Säljs på rea då är
Julen verkligen över.
Fastän snön dröjer sig
Kvar!
:)
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt