Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett eko av kärlek

Vägen kändes oändlig
Vägen kändes lång
Sammanhanget förenade oss och ljuset blev synligare
När vi är tillsammans är kärleken som starkast
Upp för trapporna håller vi hand i varje steg
Klackarna mot golvet ger ut ett eko om glädje och allvar
I den stora salen står vi framför dem som följt oss
Musklerna mjuknar nu men hjärtat slår volter
Ringarna förs på fingrarna

Nu är vi förenade
Nu har vi ett band
Du kysste mig och salen följdes av lyckans tjut
Jag kan idag fortfarande höra och känna det
Hela jag ler
Jag kan känna den där vibrationen som studsade i salen och tillbaka in i mitt hjärta
Vibrationen och de hårda hjärtslagen kommer för evigt trumma och ge efter ett eko av kärlek




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-23 14:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt ekoande av amour
2018-03-31

  Ronny Berk
Poesi som för mej förmedlar känslan av längtan !
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper