Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig!

När du kommer tillbaka till mig.
Hur kommer du då?
Kommer du med sorgsen blick å tårar.
Å säger förlåt,
eller kommer du med rosor och chocklad?
Vad kommer du säga då?
Du borde förstå att vi var menade för varann.
Å du satte mitt hjärta i brand.
Men nu jag ledsen är för jag inte få vara med dig.
Vet du inte att jag älskar dig?
Jag sänder dig rosor jag skriver kärleksbrev,
och sänder presenter. Jag ger dig allt.
Å tillå med en katt.
Är det för mycket för dig?
Men vet inte om du ändå tro mig.
Jag försöker göra allt för att visa min kärlek.
Men jag vet inte längre hur jag skall göra.
Nu är jag ledsen och förvirrad.
Så nu är de upp till dig.
Så kom och visa mig då, att du verkligen vill ha mig.
Bäst för dig att de är bra.
För du är den ända som jag vill ha.
Men nu får du kämpa, med att vinna mig.
För jag är sårad och besviken, ledsen och tom.
Jag trodde dina ord när du sa att du vill ta mig till fru.
Så vad är jag nu, vad menade du då?
Du får förlåta mina tårar men å mina ord.
Men jag är så ledsen och sårad så det räcker inte med ord,
kramar och smek. Du får komma med dått annat.
Jag trött på att hela tiden bli lämnad ledsen och sårad,
har du ont skall väll jag finnas hos dig.
Varför stötter du bort mig?




Fri vers av Inmyheart
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-24 07:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
djupt berörande skriver du
ändå mjukt som
maskrosfjun

hoppas allt löser sig

varm kram <3














2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart