Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren förlåt oss!

Vårens varma kärlek strömar genom kroppen å den sprider sitt varma pirr. Kan man önska något mer än värmen från dess solstrålar som värmer min kropp, eller doften från vackra blommor som äntligen kommit upp eller fågelsången som värmer ens hjärta och fyller det med sådan lust?

Vad vore vi utan denna vackra årstid som bara vill strömma och fylla oss och ge oss av dennes värme? Kanske även ge oss ett litet gott råd på vägen och säga till oss att om den skall återkomma igen så får ni ta bättre vara på min kärlek som jag känker er via mina grönskande gröna vackra gräs och mina vackra väldoftande blommor. För om ni inte ta bättre vara på mig så kanske jag ej vill komma tillbaka och ge er av allt det som ni såväl behöver.

Våren är den vackra årstiden som är den viktigaste av dom alla, så snälla nej försvinn inte vi behöver dig. Utan dig kommer blommorna dröja och skörden bli sen. Utan dig kommer inte bina kunna producera sin honung av dina vackra blommors pollen.  Utan dig blir allt en enda salig röra en smet som vi ej kan förklara.

Så våren vi vet vi borde göra mer och tänka på vår vackra värld.

Våren förlåt oss människor!




Fri vers av Inmyheart
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-05 13:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
denna var både klok och vacker min vän. riktigt fint skrivet.
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart