Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotbollens makt!

Tänk att en boll

kan få ett tv-program.

Tänk att en boll kan få både

gubbar och gummor att skrika

Tänk att en boll kan få

en hel värld att flyga hit och dit vart fjärde år

Tänk att en boll kan få

människor att skrika sig hesa jubla och sjunga

Gråta och skrika vara ilsken.

Men hallå det är en boll i läder

ingen mäktig fotbolls Gud som man ska hedra.

Ja tänk att denna lilla boll kan få

media att få skrivarkramp

och få ut löpsedlar för full hals.

Tänk att denna fantastiska boll

ändå kan få en för en stund

att glömma världens elände och strid.

Så visst den är bra på sätt och

vis ger fred till världen vart fjärde år.

Får en faktiskt att kanske glömma

hur tråkigt fotboll är.

Så tänk vad denna lilla boll är

egentligen stor boll

och gör så mycket gott på vår jord.

Tänk att den kan vinna Guld Silver och Brons




Fri vers av Inmyheart
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-01 21:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hela vägen. Till 100%.
2018-07-01

  Inmyheart
Ja äntligen någon som håller med mig
2018-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Krossa fotbollen!
Den är totalt meningslös.
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart