Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krossat hjärta!

När hjärtat är krossat och bitarna


ligger där sönder och samman på marken.


När det inte finns något mer att säga.


Tårarna och grälen har ebbat ut och


när det inte finns något mer att gräla om.


Skall man stanna kvar en då eller måste man gå?


Vad kan man göra mer när hjärtesorgen tar i en med sina klor.


Krossar allting i sin väg och ser inte förödelsen smärta som värker


i ens krossade hjärta.




Fri vers av Inmyheart
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-04 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart