Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats eld!

Elden har tagit fyr

Den bränner och yr

Hjärtat delas mitt i tu

Den röda brinnande flamma

och stenskott ger en explosiv smärta.

 

Hjärtats eld brinner nu för fullt i bröstet.

Värken är het och brännande snart

exploderar hjärtat som en bomb

som kommer smälla högt

Smärta skrik ingen ser och ingen hör

Inga kramar som svalkar och släcker

denna intensiva eld

Nu är tiden kommen den tickande

bombens tid är ute ett hjärta har släckts

 

 




Fri vers (Fri form) av Inmyheart
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart