Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amerikakoffert

igår vaknade jag och gick över till
Anna Barbara som inte åkte med Titanic
utan somnade på Fridens Höjd när hon
var nittiosex

vi spelade kasino i hennes kök och
hon fuskade
jag var tre och jag stal damerna
hon lärde mig att fuska och att räkna
vilket verkade användbarare än schweizertyskan

hon hade en bror som varit livvakt
i Amerikatt och spelat golf med
Al Capone




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 382 gånger
Publicerad 2018-02-24 02:48



Bookmark and Share


  objekt3
Kalv

https://www.youtube.com/watch?v=1BdPDaFXcEo

2019-02-13

    Ordkonstnär
Jag behöver läsa lite fler av dina texter ser jag. Väldigt inspirerande skrifter. Applåderar dig.
2018-03-09

    Sefarge VIP
Splittrade
Romanblads
Rester?
;}
2018-03-01

    ej medlem längre
Full av brokigheter, historia och skrönor. Ett liv samlat i en resa. Finfint!
2018-02-24

  i af apa
Lyllos!
2018-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Krypcasino?

Al, eh? Då är vi inne på Cosa Nostra igen...
2018-02-24

  Gunnar Hilén VIP
grym !
2018-02-24

  alicja lappalainen VIP
akta dig för ett dåligt sällskap....
2018-02-24

  henke_r
En riktigt cool text. Det är så otroligt mycket som du förtäljer med dessa rader och det som förtäljs är otroligt vackert.
2018-02-24

  Fulbergarn
ju mer jag läser ju annorlundare blir det
2018-02-24

  H.C.B
du låeter som en spännande figyr, kring tecknad kattegatt-explorer. Segla inte snett, lägg hamn och ta vara på vin. Inga stav fel eller särskrivningar, med rätt medihamn landar även den mest spelsugna poet - kram ;) tjohoo bra skrivt av dig om natten!!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3