Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande liv



Det andas i mig
ivriga andetag
nytt liv
en skör morgon
varma tankar
i ett sällsamt lugn
hittar vilopunkter
i det tomrum
som träder fram
i korta sekvenser
solen laddar
för en vinterdag i Västra Götaland
med knarrande snö
och rykande andedräkt
levande liv
liv att leva




Fri vers av Stisse
Läst 495 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-02-25 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Passa på och njut…
2022-10-18

  morgonstjärna VIP
riktigt underbar bild du skapar här
2018-04-09

  Bibbi VIP
Vackert.
2018-03-25

  AKT VIP
Underbar formulering.
2018-02-28

  kjell-åke bearfoot VIP
Imponerande vackert skrivet ...
2018-02-28

  surface to air
Fint!
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse