Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med orden


Det som borde ha blivit dikt
i en annan tid
min bultande delaktighet
på bristningsgränsen

någonstans korsas dikt och liv
i saknadens rum
råder stelnat mörker
tårarna öppnar dörren
till vanmaktens korridorer

flygfoto av ett minne
blommorna skrattar
dansar med orden
doserar språkets
vanartiga brygd





Fri vers (Fri form) av Stisse
Läst 592 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2018-03-23 19:33



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du använder ett levande och vackert bildspråk som du får läsaren att följa med i. Tack!
2023-11-18

  Anya VIP
Tycker om den psykologiska touchen även om den stundtals är mörk. Mycket vacker dikt i sin karaktär.
2021-12-03

  Eva Langrath VIP
Vackert bildspråk
2020-04-14

  LenaJohansson VIP
Skrivandet som räddar!
2020-02-10

  Mia Popiana
Gillar verkligen bildspråket du skapar. "Flygfoto av ett minne" - snyggt!
2018-12-13

  Janina Kaminska
Vemodsvackra ord som går rakt till hjärtat.
2018-04-18

  bohemen VIP
Stor originalitet i ordvalet!

Bohemen
2018-03-30

  Monika A Mirsch VIP
din dikt är innerligt talande - går på djupet!
2018-03-30

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om orden och dikten.
Jag gillar dansen.
2018-03-30

  morgonstjärna VIP
så fin tack.
2018-03-29

  Bibbi VIP
Gillar.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse