Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren

Buren igenom den vita dagen
i en malströmmar
av osammanhängande utsagor

Buren till en fredad zon
utan flams och fläng
omsluten av taktil frid

Buren bort från vanmakt
och tvivel
löst från gårdagens tvångströja





Fri vers (Fri form) av Stisse
Läst 318 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2020-10-28 20:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Freedom freedom freedom…
2022-11-13

  "Silver" VIP
Kort och kärnfullt, lätt att relatera till längtan efter lugn i det osammanhängande kaoset. Effektfull kontrast mellan tvångströjan och den taktila friden.

Nyfiken fråga om ordet 'en' framför 'malströmmar', ska det vara så och är det någon speciell tanke med det?

Mycket fint skaldat!
2021-07-06

  Anya VIP
Så vackert. Fin rytm med mycket tillit.
2021-03-19

  Connie
Vilken skön text, jag vill stanna kvar i den och aldrig komma ut igen!
2020-11-19

  Jënni J
Många känslor. Du skriver bra!
2020-11-08

  DominiQueen
vill spara denna vackra påminnande fina text.
TACK! ett bokmärke med glitter i
Ljus & Kärlek tillönskas Dig
2020-11-06

  DominiQueen
åh, så fint om Tillit
2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar stor befrielse!
2020-10-30

  siv birgitta.a. VIP
spå sant du skriver
2020-10-30

    ej medlem längre
Att finna distans till en kaotisk tillvaro och finna frid och hopp är något vi alla kan söka och känna - friheten i att släppa taget.
2020-10-29

  angela Täubert fd Jansson VIP
Låter hoppfullt.
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse