Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orimmat fritt flöde


Tiden svalnar

Tiden svalnar
ingen närhet i sikte
tumvantar lindrar kylanstormningen
leder mina tankar in på sidospår
grubblet får gå på kafferast
smälter ner orden till tärningar
koncentrat av det tillkortakomna
som bidar sin tid i avvaktan
på islossning och försoning
glädjens räckvidd överraskar
ljusdrucken väcker jag
blickens förundran




Fri vers av Stisse
Läst 225 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2022-01-05 18:34



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En härlig dikt med djupa ord.
Grubblet får gå på kafferast
smälta ned orden till tärningar
känner man igen så väl.
Dikten är uppbyggd så fint med orden
att de flyter så fritt hela vägen.
2023-02-18

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Mycket bra.
2022-11-23

  Kungskobran VIP
Känner stor samhörighet med mindikt skönhetsälskaren
Gillar

2022-11-13

  Pertomas
"Ljusdrucken" fint!
2022-10-30

  Ninananonia VIP
Fint tycker jag...
2022-10-05

  soligajag_1 VIP
Fantastisk dikt med det djupa mellan raderna . Får ens tankar att vandra iväg på olika stigar!!

Shine on .
2022-03-26

  SatansSon VIP
bra diktat.
2022-02-16

  Anya VIP
Tycker om djupet i denna. Tycker också om hur ljuset återkommer.
2022-01-16

  Eva Langrath VIP
Fint ordflöde som jag får följa med i.
2022-01-15

  Respons VIP
Jag gillar dina rader och ordet ljusdrucken
2022-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur livet kan förändras.
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse