Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Bore hänger kvar!

Kallt så det knarrar under kängorna idag.
Är van vid kyla som tur är.

Snart mars månad nu.
Då kommer solen att värma oss igen.

Matar våra småfåglar, de verkar uppskatta det,
De tränger bort varandra ibland från fågelmaten.

Tänker på att vi människor också har dessa tendenser för oss.
Inte alla som tur är, men en del.

Nu doftar det nykokt kaffe från köket, så då får det bli en mugg.
I väntan på "våren"!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-26 11:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vi har blå himmel, sol och -o,6, nästan ingen snö, njuter också mitt kaffe i väntan på våren.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP