Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppkomst och snedtramp




Formuleringskonstens
Mästare gled genom
Ordbanorna

Men hade glömt bort
hur mycket mjölken
kostade

Och flygit klimat osmart
för flera miljoner på
skattebetalarnas bekostnad

Hamnade i diket mitt under
Bästa sändningstid

Blev uträknad. Valdes bort
under den extra kongressen

Trots sin stora breda retoriska
Förmåga och begåvning

Det skall fasen till att vara
Politiskt korrekt

När man plumsat
Rakt in i vallgraven

På bästa sändningstid

Och väljaren känt efter och
blivit lätt upprörd liggandes
i Tevesoffan

bredvid ett glasbord
med chipspåse

och en vas halvvissna
tulpaner från Coop.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-26 12:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart om politikeröde och slappa väljare
2018-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Här snackar vi satir på hög nivå!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP