Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten du aldrig läste

Dikten du aldrig läste
Är dikten jag aldrig skrev
Orden som i min hjärna fräste
Kvar där uppe förblev
Du fick aldrig chansen
Att veta hur jag för dig kände
Rädd att bita mig själv i svansen
Jag det oskrivna brevet brände




Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-26 14:28



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
Genialiskt!
2018-05-01

  morgonstjärna VIP
så bra skrivet
härlig rytm och rim

känslan fin ! <3
2018-02-26

  Tomas Karlsson VIP
Härligt.

Slår knut på hjärnan! :-)
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W