Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om två unga män som skriver dikter


Två herrar skriver dikt

Tiden går långsamt, tycks nästan krypa fram
Vad ska jag skriva om? granar, kottar, får och lamm?
Läser och suckar, söker inspiration, behöver en musa
Uppslaget kom! Jag skriver nu skriver , tiden tycks rusa!




Bunden vers (Rim) av Lars Bergström
Läst 308 gånger
Publicerad 2018-03-01 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström