Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om tjejer och sol


Alla människor

Varje människa börjar naken
Ella och Bella klättrar på taken
Fåglar sjunger
Killar grillar
Vinden blåser
Alla reser
Biljettkontroll snart kommer
Jag och du oss nu frågar
Alla glider fram på stan
För att väl träffa Zlathan
Snart Sverige spelar fotboll i VM
Jag och kompisarna kollar bara kl fem




Fri vers av Lars Bergström
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-31 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström