Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi har ju: Två!

När orden inte räcker till...
Vad har man då att ge...
Till den som inte
orkar mer...
Jo tillsammans
i tystnad vara
och bara hålla om
för en varm hand
kan få allt
till det bättre
vända om!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-02 11:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
så skönt det låter
2018-03-06

  Feliaxel VIP
Underbart att vara två
2018-03-04

  lodjuret/seglare VIP
Så ä de nog allt, en annan får ta livet med en nypa salt, läsa texter eller bli rysligt kär, löpa häck till bort när, eller bara tiga still o ta det kallt.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt