Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hans ögon





Orden gömmer sig, värjer sig,
vågar inte komma ut

De utbyter meningslösa
ordbyten vill hejda
vågorna att skölja över



Men hans ögon








Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-03 14:57



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så vackra ord om att inte kunna uttrycka sig. Bra diktat
2018-03-24

  Lars Hedlin
Ibland behövs inga ord...
2018-03-13

  Boneyfrank VIP
Orden. De få,
gjorde intryck. Bra känsla. Gillade den!
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP