Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jacka 14 : inte alla som Fortfarande

 

 


och jag lever i varje fall fortfarande.
Det är det inte alla som gör


och jag har hört vartenda skivspår åtminstone av Gärdestad.
Det är det inte alla som har gjort


och jag är inte längre kär i någon särskild.
Det är det inte alla som inte är


och det finns gott om områden som du är vida bättre på än mig.
Det är jag inte alls missnöjd över


och jag känner mig varm och lycklig någon gång varje dag.
Det är det inte alla som känner


och jag har hursomhelst tak under fötterna och golv över huvudet.
Det är det inte alla som har


och nu ligger det snö kvar här.
Det är inte alltid det gör det


och jag vet vad vi skrev och rev sönder i mars 1994.
Det är det inte alla som vet


och jag blev upplyst om hur Blade Runner 2049 är bitvis inspelad i Budapest.
Där är det inte alla som har varit


och ibland blir jag trött på alltför bekvämt begagnade ordspråk.
Det är det inte alla som blir


och jag har aldrig ens försökt åka Vasaloppet.
Det är det inte alla som har låtit bli


och jag skulle kunna hitta på något långt mer roligt intrikat unikt.
Det är det inte alla som förmår


och ni har trots allt läst ända hit.
Det är inte alla som har lyckats med det


och det visar sig stängt när man har dragit hela vägen upp.
Det är inte alla som orkar öppna sig igen


och jag är i alla fall jag.
Det är det inte någon annan som är

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-04 09:08



Bookmark and Share


  Nanna X
haha : )

skrattar gott åt denna lista som blandar kaxighet med ödmjukhet och självironi

gillar hur slutraden sammanfattar

och så blir jag förstås nyfiken på hur du upplevt Budapest eftersom den staden har en särskild plats i mitt hjärta
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP