Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka tider

En kall vind
Människan mer än blind
Bortom alla gränser
Nya influenser

Djupare ner i skiten
Framåt med eliten
Mera pakter
Högre makter

Små brickor i ett spel
Vi är bara en del
Ser mörkare trender
Allt finns i våra händer

Ett samhälle skapat av nötter
Någon sopar under dina fötter
Du tror du har kontroll
Allt är lika med noll

När du sedan tappar gnistan
När du närmar dig kistan
Då dom dansar på våra gravar
För vi var bara slavar




Övriga genrer av Lidde
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-03-04 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde