Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tupp

Tuppen den gal
Min sömn den stal
Varit och tältat över natten
Blir bättre med kallt vatten
Får så ingen morgon dans
ingen bredvid mig fanns
Så det är dags att gå upp
Ska fan slå ihjäl denna tupp




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-11 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde