Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hybris i från Flarken

Är du i ständig kris
Saknas det alltid bevis
Så en kall och kylig bris
Doften av en ny klämd fis
Är det du som är en gris
Eller har du bara hybris

Du är norrländsk dynamit
Nej bara så full av skit
Så man tappar all aptit
Du är bara en parasit
Där uppe snön ligger vit
Men flytta för fan inte hit

Du har drömmar och mål
Tror dig ha muskler av stål
Du ser dig som en stor idol
Kör över alla med ett vrål
Har du hemma ingen tvål
Ja för här luktar det rövhål

Kan du stava till ordet ödmjuk
Och inte vara som en stor kuk
Som på alla plan borde tas ur bruk
Nej för du är helt jävla sinnessjuk
Som går runt där i din konstiga peruk
Så tror du bara jag är avundsjuk

Bara sätt fötterna på marken
Slå dig ner där vid trädet i parken
Bygg lite båtar av barken
Lek inte att du är patriarken
Sluta tro att du är monarken
Du är liksom bara från Flarken




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-05 09:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Mustigt språkbruk, månne kuvad av Jante?
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde