Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kränkt

Förr var vi nöjda och glada
Ingen som i kränkthet bada
Nu när alla tar åt sig av allt
Samhället har blivit så kallt

Alla ska vara, tänka på samma sätt
Då allting kommer att bli så rätt
Hur var det med att alla är unika
Men ska vi då alla reagerar lika

Inget om det på Facebook du hitta
Där all skit tycks bli en smitta
Svårt att själv kunna tänka
I propagandan de oss dränka

Media idag har allt för stor makt
Vem är det som väljer vilken takt
Om vi nu alla ska följa med i dansen
Måste vi ju vet vem som är schimpansen

Vem är det som styr stegen vi tar
Vem håller så i snöret och drar
Vi har en så stor ledare vi ska följa
Det som är vår källa och bölja




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-07 16:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ord att begrunda och tänka på, det blåser kalla vindar i det svenska samhället.
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde