Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Glitter och glamour
Lyser starkare än dom alla
En stjärna i mig bor
Inget kan få mig att falla
Vill mot världen utåt lysa
Se mig, jag är här
Vill ha like så jag slipper frysa
Tror jag har blivit kär
På sociala medier vill jag leva
Det som ska bli min grav
Så se min värld den skeva
Många fula fiskar i detta hav
Kan ju nu mer än ringa på mobilen
För vore jag utan alla dessa kickar
Så kan ju inte helt tappa stilen
Vill ju hela tiden få allas blickar




Fri vers av Lidde
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-29 09:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alla människor söker bekräftelse på sin person, det är något mänskligt, att bli sedd och hörd, alla röster räknas, så även din.
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde