Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pizza

Pizzerior i varenda kvarter
Där folk sitter med sin kavaljer
Bord, stolar gjorda av faner
Pengarna till Hassan, Ali vi ger

Pizzor på löpande band
Fettet rinner ur ens hand
Som ur timglasets sand
Detta går väl bra ibland

Men mätt just bara för stunden
Men inte svårt att bli stamkunden
När blev vi till detta så bunden
Är vi helt på väg ner i avgrunden

Här finns verkligen influenser
Alla dessa olika ingredienser
Bara fantasin sätter gränser
Fullt av såser som glänser

Det som får våran kropp att må bra
Då våra kroppar nu växer som dom ska
Vi blivit precis så stora som vi ska va
Sen en dricka till måste man ju ha

Sockerfri cola varför kom det ens på tal
Är väl PK som vill förstöra detta ideal
Sen kom all denna träning så brutal
Att vi inte längre har några egna val

Finns även öl på sina ställen
Allt för den perfekta kvällen
Vem vill va den upplåsta modellen
För vikt och längd enligt tabellen

Så runda och så släta
Bara nyttigt att pizza äta
Men mer något för dom täta
Då det sen midjemåttet kan mäta




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-03 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde