Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta

Tänk dig att du är ditt hjärta
Fyllt av bara hat svärta
Hjärtat sägs alltid vara rött
Kan ett hjärta vara så dött
Kan kroppen vara i balans
Om det inget hjärta fanns

Vill känna dom dunkande slagen
Kanske man bara kan ta sig i kragen
Så blir det alltid samma sak
Känner sig som en grönsak
Liggandes där i grönsaksdisken
Och känner sig som fisken




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-01-13 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde