Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 23.2.2018

 

 

 

 

mesar i piruett,

björktopp

som dansgolv

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-06 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ser och hör dem genom raderna.
Tack för dessa livgivande ord.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP