Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel på väggen där...


Åter göra en resa genom alla måsten, av allt nytt men även inspirationen av din kloka vishet...
Du ger mig möjligheten att göra denna resa...
Så mycket som jag ser framför mig, uträknad tid när det tänk vara klart...
Det är nu som jag kan få visa dig, du som tror och lyfter fram mina idéer om mig...

Växa in i min nya roll, jag kommer att vilja och behöva ha dig vid min sida...
En resa jag gör i mina tankar, var dag...
Vågar inte riktigt enda fram, att ta det där klivet ut...
Hatar att mitt eget tvivel, sätter allt på spel när jag innerst inne vet att jag kan...
Spegel spegel på väggen där, säg mig vem är det jag ser...
Tvivlet, eller är det jag...


Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-07 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden